Hör av dig!

Välkommen att höra av dig om ni söker kvalificerade kollegor och medarbetare, eller om du som kandidat söker ny karriär eller nya uppdrag.

Ingen fil vald
Vår personuppgiftspolicy*

Kash Taimoori

Kash Taimoori är VD med en gedigen bakgrund från infastruktur, energi och bolagsbyggande. Kash är vår branschspecialist med det breda nätverket av talanger inom såväl teknik- som inom infra-, energi- och kraftbranschen.

Per-Ola Björk

Per-Ola Björk är managementkonsulten med grund i beteendevetenskap som har arbetat med grupputveckling och affärsmannaskap under ett helt arbetsliv. Per-Ola är vår expert inom chefs- och talangutveckling.

Andreas De Freitas

Andreas har över 20 års erfarenhet inom IT-sektorn och genom bolaget Interagent vägleder han klienter genom digitala utmaningar. Tillsammans med Magnus utgör han en av två i vårt kompetenta searchteam.

Magnus Ahlström

Magnus har arbetat som konsultchef, rekryterare och kundansvarig säljare i olika former sedan 1999. Genom kosnultmäklarbolaget Interagent och tillsammans med Andreas utgör han en av två i vårt kompetenta searchteam.

Petter Nilsson

Petter är vår employer branding-expert och driver Lavori som är en managementbyrå med fokus på kompetensfrågor och lärande. Petter analyserar och kartlägger organisationers kompetensbehov och attraktionskraft.

Rozbeh BAleng

Rozze är jurist och agil coach. Han har bl.a. arbetat som chef inom People & Culture för ett flertal bolag. Detta gör Rozze till en specialist på såväl urval som utveckling och avveckling.

Referens­ROLLER

Ta kontakt så berättar vi mera om aktuellt nätverk samt arbetssätt i rekryteringsprocessen.